Hos Haahrs har vi et bredt profilsortiment som gør at jeg kan klæde dig på til enhver anledning. Internationale brands til både den voksne mand og den unge dreng–
alt med en høj standard og ‘puls’.

Om Haahrs

Haahrs i Juelsminde tilbyder et bredt udvalg af klassikere som Tommy Hilfiger mikset med skandinavisk design af international karat, bl.a. Mads Nørgaard, J. Lindeberg, Tiger of Sweden, Knowledge Cotton og Selected Homme. Danske trendsættende designs der har markeret sig langt ud over landets grænser ved netop at udfordre det konventionelle, og stadig skabe flotte stilfulde kollektioner, der får enhver mand til at ligne en million i både jeans og habit.

Familie, design & liflige druer

Michael er født i 1969, gift med Louise og sammen har de fire vidunderlige unger. Udover Michaels store interesse for tøj og mode – så brænder han også for gastronomi og vin. Sidstnævnte udviklede sig i 2004 til ‘Haahrs Vingalleri’. Og med den klare holdning at herretøj og vin går rigtig godt hånd i hånd – derfor finder du Michaels vine både på nettet og med sin egen niche i butikken. Juelsminde har dermed sin egen veletableret og kvalitetsbevidste vinhandel.

Glæden ved at se ting spire og gro

Michael har været i detailbranchen igennem de sidste 30 år – henholdsvis i møbel-, tekstil- og tøjbranchen, og han brænder for sin by Juelsminde. Michael er meget passioneret omkring forretningen og kan lide at være en del at udviklingen i Juelsminde.
HAAHRS er en levende og visionær profil/vin butik, som er blevet en fantastisk sparringspartner til det etablerede lokale handelsliv i byen.

Jeg holder meget af at gå i haven og få ting til at vokse, og se det udvikle sig.
Og denne lyst er en del af min drivkraft – også i den store skala, og i alle de udfordringer og spændende projekter, jeg er en del af med min butik.

Åbningstider

Ring for aftale på 50 73 72 10 ellers tjek på facebook/instagram

Find Haahrs

Det nyeste fra Haahrs

Der er ingen nyheder lige nu. Prøv igen på et senere tidspunkt.

Vær den første

Hos Haahrs er der altid nye og spændende vine samt gode tilbud. Du kan blive den første til at få det at vide.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation