Hos Haarhs får du himmelske smagsoplevelser og en service udover det sædvanlige! Det kan føles fantastisk, når vi smager på noget, der er rigtig godt. Måske overrasker det – så meget desto bedre! Har du fx. lagt mærke til, hvor glad du kan blive af en god smagsoplevelse?
Hos Haahrs elsker vi den gode smag, ordentlig kvalitet, nydelsen ved smagsoplevelser og den glæde, det kan bringe med sig.
Man glemmer ikke gode smagsoplevelser. De vækker minder og giver os assciationer til dejlige stunder ofte tilbragt med mennesker, vi holder af.

Vi tilbyder et stort sortiment af vine til attraktive priser. Vi har rød- og hvidvine, champagne, cognac og meget mere. Vores vine udvælges nøje, så du er sikker på en god kvalitet. Vi tilbyder vin til enhver smag både til hverdag, fest, og specielle anledninger. Du kan også købe en vingave med et par flasker rødvin, hvidvin eller champagne, som altid vil skabe glæde.
Vi sælger rød- og hvidvine fra alle de førende regioner og vinproducenter, champagne og spiritus fra hele verden og specialøl fra de bedste bryggerier.

Er du på udkig efter specialiteter, så har vi også et stort udbud af Summerbird chokolade.

Vi tilbyder også håndrullede danske cigarer fra Helmer; en lille corona cigar med stor smag og ca. ½ times rygning.

I forbindelse med valg af vin spiller den personlige rådgivning en stor rolle. Vi rådgiver meget gerne indenfor vore vine, hvor målet er at opnå den højest mulige harmoni mellem maden og vinen. Vi deler gerne vinene op i smagsvarianter som lette, tørre, bløde, saftige og frugtrige, markante, kraftige og krydrede. På den måde tager vi udgangspunkt i den enkle vin og
ikke så meget hvilken producent og område vinen kommer fra.

Haahrs tilbyder også vinsmagninger både hjemme hos dig i privaten eller ved større forsamlinger. Det kan fx. være i forbindelse med et arrangement for personalet i en virksomhed, eller det kan være et mindre privat arrangement blandt venner eller famile.

Besøg vores gourmetbutik i Juelsminde, hvor du finder et væld af specialiteter lige til at tage med hjem og nyde i sommerhuset, pakke i feriekufferten som en souvenir fra byen eller bare hjem i privaten til en hyggestund med dine kære.

Vær den første

Hos Haahrs er der altid nye og spændende vine samt gode tilbud. Du kan blive den første til at få det at vide.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation